Інноваційні аспекти та перспективи розвитку технології виробництва і переробки продукції тваринництва - 2025 Collection home page
Інноваційні аспекти та перспективи розвитку технології виробництва і переробки продукції тваринництва : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 24–25 жовтня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. 109 с.
Конференцію зареєстровано в УкрІНТЕІ (посвідчення № 689 від 02.12.2024 р.)
Голова організаційного комітету
Шебанін В.С. – в.о. ректора Миколаївського національного аграрного університету, доктор технічних наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України, Заслужений діяч науки і техніки України
Голова наукового комітету
Гиль М.І. – декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ, доктор сільськогосподарських наук, професор, член НААН України, академік НАН ВО України
Співголова наукового комітету
Луговий С.І. – завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва Миколаївського НАУ, доктор сільськогосподарських наук, професор
Члени організаційного комітету
- Дробітько А.В. – проректорка з наукової роботи Миколаївського НАУ, докторка сільськогосподарських наук, професорка
- Найдіч О.В. – заступник декана факультету ТВППТСБ з науководослідної роботи, доцентка
- Підпала Т.В. – професорка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій, докторка сільськогосподарських наук, професорка
- Калиниченко Г.І. – доцентка кафедри технології виробництва продукції тваринництва, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
- Данильчук Г.А. – доцентка кафедри технології виробництва продукції тваринництва, кандидатка сільськогосподарських наук
- Онищенко Л.В. – доцентка кафедри технології виробництва продукції тваринництва, кандидатка сільськогосподарських наук