Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorНазаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorНазаренко, Инна Валериевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorNazarenko, Inna, scientific director-
dc.contributor.authorЛещенко, В. В.-
dc.contributor.authorLeshchenko, V.-
dc.date.accessioned2018-03-14T12:24:13Z-
dc.date.available2018-03-14T12:24:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909-
dc.descriptionЛещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140.uk
dc.description.abstractДосліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту.uk
dc.description.sponsorshipМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.language.isootheruk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectказеїнuk
dc.subjectбактеріїuk
dc.subjectзаквашуванняuk
dc.titleАналіз технології виробництва йогурту резервуарним способомuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal21.pdf444,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.