Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
Title: Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Хомик, О. В.
Khomyk, O.
Keywords: маса
варені ковбаси
показник мінливості
вихід готової продукції
втрати при термічній обробці
Issue Date: 2017
Abstract: У статті викладено результати досліджень показників зміни маси варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено, що технологія єдиного фаршу сприяє отриманню стабільних показників маси ковбасних виробів після їхньої термічної обробки, виходу готової продукції та сталість показників мінливості змін маси при виробництві ковбас.
Description: Хомик О. В. Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу / О. В. Хомик // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 225-230.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal36.pdf428,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.