Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorНазаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorНазаренко, Инна Валериевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorNazarenko, Inna, scientific director-
dc.contributor.authorШопіна, А. Ю.-
dc.contributor.authorShopina, A.-
dc.date.accessioned2018-03-15T10:55:28Z-
dc.date.available2018-03-15T10:55:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928-
dc.descriptionШопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240.uk
dc.description.abstractУ статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві.uk
dc.description.sponsorshipМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.language.isootheruk
dc.subjectсистема НАССРuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectуправління якістюuk
dc.titleЗастосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пастиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal38.pdf407,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.