Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3282
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корхова, Маргарита Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Корхова, Маргарита Михайловна | - |
dc.contributor.author | Korhova, Margarita | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Олег Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Олег Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Kovalenko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Цой, Наталя Генадіївна | - |
dc.contributor.author | Цой, Наталия Геннадиевна | - |
dc.contributor.author | Tsoy, Natalia | - |
dc.contributor.author | Остапенко, Елена Дмитриевна | - |
dc.contributor.author | Остапенко, Олена Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Ostapenko, Elena | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-24T07:26:37Z | - |
dc.date.available | 2018-04-24T07:26:37Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Вплив строків сівби та погодних умов осіннього періоду на тривалість осінньої вегетації пшениці м'якої озимої / М. М. Корхова, О. А. Коваленко, Н. Г. Цой, О. Д. Остапенко // Новітні технології вирощування сільськогосподарських культур : тези доповідей VI міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, м. Київ, 29 березня 2018 р. – Вінниця : Нілан-ЛТД, 2018. – 2018. – С. 96-98. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3282 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що оптимальним строком сівби пшениці м'якої озимої сорту Місія одеська по чорному пару слід вважати період з 30 вересня по 10 жовтня, коли рослини наберуть суму ефективних температур 214-158 °С, а тривалість осінньої вегетації становитиме 63-53 доби. Доведено, що у роки з пізнім припиненням осінньої вегетації сівбу пшениці можна подовжити і до 20 жовтня. | uk |
dc.description.abstract | Установлено, что оптимальным сроком сева пшеницы мягкой озимой сорта Миссия одесская по черному пару следует считать период с 30 сентября по 10 октября, когда растения наберут сумму эффективных температур 214-158 ° С, а продолжительность осенней вегетации составит 63-53 суток. Доказано, что в годы с поздним прекращением осенней вегетации сев пшеницы можно продлить и до 20 октября. | - |
dc.description.abstract | It was found that the optimum time for sowing wheat of the soft winter variety of the Mission of Odessa to black steam should be considered as the period from September 30 to October 10, when the plants will collect the amount of effective temperatures 214-158 ° С, and the duration of autumn vegetation will be 63-53 days. It is proved that in the years after the late autumn cultivation of the vegetation wheat seed can be extended until October 20. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | пшениця м'яка озима | uk |
dc.subject | строки сівби пшениці | uk |
dc.subject | сума ефективних температур | uk |
dc.subject | тривалість осінньої вегетації пшениці озимої | uk |
dc.subject | пшеница мягкая озимая | uk |
dc.subject | сроки сева пшеницы | uk |
dc.subject | сумма эффективных температур | uk |
dc.subject | продолжительность осенней вегетации озимой пшеницы | uk |
dc.subject | winter wheat | uk |
dc.subject | terms of wheat sowing | uk |
dc.subject | amount of effective temperatures | uk |
dc.subject | duration of winter autumn winter wheat growth | uk |
dc.title | Вплив строків сівби та погодних умов осіннього періоду на тривалість осінньої вегетації пшениці м'якої озимої | uk |
dc.title | Влияние сроков сева и погодных условий осеннего периода на продолжительность осенней вегетации пшеницы мягкой озимой | - |
dc.title | The influence of sowing terms and weather conditions of the autumn period on the duration of autumn winter vegetation of soft winter wheat | - |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
новітні технології конференція.pdf | 41,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.