Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737| Title: | Технологія переробки сільськогосподарської продукції |
| Authors: | Горбенко, Олена Андріївна Горбенко, Елена Андреевна Gorbenko, Elena Норинський, Олексій Ігорович Норинский, Алексей Игоревич Norinskiy, Oleksiy Кім, Наталія Ігорівна Ким, Наталия Игоревна Kim, Nataliya |
| Keywords: | зернова маса Сипучість зернової маси строк зберігання зерна споживчі властивості |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 34 с. |
| Abstract: | Важливим елементом агропромислового комплексу України є галузі, які забезпечують зберігання та перероблення сільськогосподарської продукції. Від ступеня їх розвитку, технічного оснащення, досконалості економічних зв’язків з сільськогосподарським виробництвом, розміщення споживачів значною мірою залежить раціональне використання продукції рослинництва і тваринництва, рівень забезпеченості потреб населення у продуктах харчування. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Tekhnolohiia pererobky silskohospodarskoi produktsii.pdf | 315,58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.