Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4364Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Доценко, Наталія Андріївна | - | 
| dc.contributor.author | Доценко, Наталия Андреевна | - | 
| dc.contributor.author | Dotsenko, Nataliya | - | 
| dc.date.accessioned | 2018-06-26T07:05:18Z | - | 
| dc.date.available | 2018-06-26T07:05:18Z | - | 
| dc.date.issued | 2016 | - | 
| dc.identifier.citation | Доценко Н. А. Характерні властивості систематизації системи управління якістю підприємств з урахуванням вимог міжнародних стандартів / Н. А. Доценко // Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні: матеріали ІV-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, 6-7 квітня 2016 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – C. 20-27. | - | 
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4364 | - | 
| dc.description.abstract | Процеси інтеграції України до світового співтовариства диктують нові вимоги до діяльності вітчизняних підприємств із забезпечення якісних характеристик продукції. Це знайшло своє відображення у гармонізації та запровадженні в Україні міжнародних стандартів ISO серії 9000, які спрямовані на побудову системи управління якістю (СУЯ), як сукупності процесів, і управління ними, що у результаті забезпечить належний рівень якості продукції. | uk | 
| dc.language.iso | other | uk | 
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk | 
| dc.title | Характерні властивості систематизації системи управління якістю підприємств з урахуванням вимог міжнародних стандартів | uk | 
| dc.type | Article | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ВСТВ_2016_01.pdf | 341,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.