Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
Title: Технологія виробництва продукції аквакультури.
Authors: Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
Keywords: ставове рибництво
продукція аквокультури
технологія виробництва
селекційно-племінна робота
інтенсифікація виробничих процесів
транспортування
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 57 с.
Description: В умовах ринкових відносин для аграрного комплексу велике значення має раціональне використання земельних і водних ресурсів. Перед рибним господарством поставлене конкретне завдання – збільшити обсяги постачання населенню живої, охолодженої риби, рибної продукції в розробленому вигляді, баличних, копчених і в’ялених виробів з риби.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danilchuk_G.TVPA_Stav_rib_5.pdf523,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.