Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/500
Title: Особливості інтенсивної технології виробництва молока.
Особенности интенсивной технологии производства молока.
Features technology intensive milk production.
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Ясевін, Сергій Євгенович
Подпалая, Татьяна Васильевна
Ясевин, Сергей Евгеньевич
Podpalaya, Tatiana
Yasevin, Sergey
Keywords: Технологія
велика рогата худоба
однотипна годівля
молочна продуктивність
телиці
порода
Технология
крупный рогатый скот
однотипная кормление
молочная продуктивность
телки
порода
Тechnology
cattle
sister feeding
milk yield
heifers
breed
Issue Date: 2011
Publisher: Миколаївський державний аграрний університет
Citation: Підпала Т. В. Особливості інтенсивної технології виробництва молока / Т. В. Підпала, С. Є. Ясевін // Вісник аграрної науки Причорномор’я. — Миколаїв : МДАУ. 2011. — Вип. 4 (63), Т. 3, Ч. 1. — С. 74–79.
Abstract: Проаналізовано елементи інтенсивної технології у молочному скотарстві. Досліджено систему вирощування ремонтних телиць «холодним» методом. Доведено, що годівля корів загальнозмішаним раціоном сприяє реалізації генетичного потенціалу молочної худоби української селекції.
Проанализированы элементы интенсивной технологии в молочном скотоводстве. Исследована система выращивания ремонтных телок «холодным» методом. Доказано, что кормление коров смешанным рационом способствует реализации генетического потенциала молочного скота украинской селекции.
Analyzed elements intensive technologies in dairy farming. The system of growing heifers repair "cold" method. It is proved that feeding cows zahalnozmishanym diet contributes to the genetic potential of dairy cattle breeding Ukrainian.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/500
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 4 (63). - Т. 3 . - Ч. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підпала2.PDF2,87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.