Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5027
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.date.accessioned2018-12-20T12:50:50Z-
dc.date.available2018-12-20T12:50:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЛабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторно-практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" / уклад.О. О. Стародубець. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 32 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5027-
dc.description.abstractОснову оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного, реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової продукції, що входять до нормативної документації. За допомогою контролю запобігали випуску фальсифікованої продукції ще в часи Середньовіччя. Так, наприклад, оцінка і контроль якості продукції в ту епоху сприяли запобіганню використання крейди для відбілення хлібу, випеченого з борошна низького ґатунку, або неорганічних пігментів, застосовуваних для зміни кольору вин та інших напоїв, що могло призвести до катастрофічних наслідків. Задача дисципліни – дати студентам знання і практичні навички з контролю якості продуктів тваринництва, яка передбачає вивчення забруднювальних речовин в харчових продуктах, шляхи їх міграції, токсико- гігієнічну характеристику, технологічні способи зниження їх у харчовій сировині та продукції. При проходженні курсу студенти повинні оволодіти методами досліджень, визначати чинники продовольчої якості та безпеки.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectОцінка якості молокаuk
dc.subjectОцінка якості кефіруuk
dc.subjectДослідження свіжості м'ясаuk
dc.subjectОцінка якості яєцьuk
dc.subjectМаркування рибних консервівuk
dc.titleЛабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походженняuk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Laboratorna diahnostyka yakosti ta bezpeky produktsiyi.pdf308,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.