Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Title: Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
Authors: Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Keywords: сільськогосподарська продукція
технологія виробництва
агропромисловий комплекс
тваринництво
рослинництво
ефективність виробництва
м’ясна продуктивність
поживність кормів
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки для виконання контр. робіт студ. заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання в агропромисловому виробництві" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 277 с.
Abstract: У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Galimov_S.TVPSGP_Kontr_2014.pdf321,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.