Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5169
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКосс, О.М.-
dc.date.accessioned2019-02-01T10:47:20Z-
dc.date.available2019-02-01T10:47:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5169-
dc.descriptionКосс, О.М. ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ ТА МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ТУШ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІД / О.М. Косс // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 112-113.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведено забійні показники та морфологічний склад туш бугайців молочних порід. Встановлено, що застосовування запропонованої технології вирощування бугайців з використанням обмеженої кількості незбираного молока та спеціальних гранульованих комбікормів при вирощуванні бугайців української чорно-рябої та червоної степової породи до 6-місячного віку не впливає негативно на інтенсивність росту і розвитку та сприяє підвищенню їх продуктивності.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectбугайціuk_UK
dc.subjectтехнологія вирощуванняuk_UK
dc.subjectжива масаuk_UK
dc.subjectзабійні показникиuk_UK
dc.titleЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ ТА МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ТУШ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІДuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_24.pdf317,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.