Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5473
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІваненко, Тетяна Яківна-
dc.contributor.authorIvanenko, Tetyana-
dc.date.accessioned2019-03-07T08:36:53Z-
dc.date.available2019-03-07T08:36:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОрганізація робочих процесів у тваринництві [Електронний ресурс] : робочий зошит для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" денної форми навчання факультету ТВППТ СБ / уклад. Т. Я. Іваненко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 31 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5473-
dc.description.abstractДисципліна "Організація виробничих процесів у тваринництві" має теоретико-прикладний характер і ґрунтується на попередньому засвоєнні ряду економічних і технологічних дисциплін та передбачає засвоєння здобувачами вищої освіти загальних економічних законів, закономірностей, категорій і форм їх проявлення в цій галузі, основних напрямів, шліхів, резервів і факторів підвищення ефективності виробництва тваринницької продукції та її конкурентоспроможності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпланування виробництваuk_UA
dc.subjectорганізація оплати праціuk_UA
dc.subjectпоголів’я худобиuk_UA
dc.subjectплан парування корів і телицьuk_UA
dc.subjectстроки надходження худобиuk_UA
dc.subjectприрости живої масиuk_UA
dc.titleОрганізація робочих процесів у тваринництвіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanizatsiia robochykh protsesiv u tvarynnytstvi.pdf434,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.