Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМанушкіна, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorManushkina, Tetyana-
dc.date.accessioned2019-06-10T11:26:28Z-
dc.date.available2019-06-10T11:26:28Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЕкологія за фаховим спрямуванням [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної та заочної форми навчання / уклад. Т. М. Манушкіна. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5872-
dc.description.abstractФункціонування аграрної галузі виробництва забезпечується за рахунок використання природних ресурсів – агрокліматичних, земельних, водних. Ефективність аграрного виробництва значною мірою залежить від компетенцій фахівця-аграрія. У сучасних умовах студенти спеціальності 201 «Агрономія» мають володіти не тільки комплексом спеціальних агрономічних і біологічних знань, а й мати високий рівень екологічної освіти. Формування екологічних знань необхідне як для збереження навколишнього середовища від деградації природних ландшафтних систем та прямого забруднення, так і для ефективного використання природних ресурсів, зниження ресурсо- та енергоємності рослинництва, впровадження раціональних систем ведення землеробства, виробництва екологічно безпечної продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectекологічна рівновагаuk_UA
dc.subjectекологічні проблемиuk_UA
dc.subjectкліматичні зміниuk_UA
dc.subjectстан ґрунтових ресурсівuk_UA
dc.titleЕкологія (за фаховим спрямуванням)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekolohiia.pdf347,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.