Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
Title: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Keywords: Визначення забійної маси
маса субпродуктів
маса оброблених субпродуктів
переробка технічної сировини
Issue Date: 2019
Citation: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" / уклад. Л. О. Стріха, О. І. Петрова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 38 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia miasa, miasoproduktiv ta ryby.pdf379,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.