Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586
Title: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Authors: Нежлукченко, Тетяна Іванівна
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Issue Date: 2020
Citation: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки з лабораторно-практичних занять для студентів освітньої спеціальності 204 - “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” ступеня вищої освіти «Доктор філософії» (Модуль: Технологія виробництва та переробки продукції свинарства: Частина ІІ) / уклад. Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 31 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТВППТ.pdf383,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.