Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/758Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
| dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
| dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
| dc.date.accessioned | 2013-10-29T10:17:07Z | - |
| dc.date.available | 2013-10-29T10:17:07Z | - |
| dc.date.issued | 2013 | - |
| dc.identifier.citation | Назаренко І. В. Оцінка способів виробництва кефіру / І. В. Назаренко // Вісник Подільський державного аграрно-технічного університету. — Кам’янець-Подільський, 2013. — № 21. — С. 195–197. | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/758 | - |
| dc.description.abstract | Досліджено технологію виробництва кефіру термостатним та резервуарним способом. Встановлено, що кефір виготовлений термостатним способом має переваги за досліджуваними показниками в порівнянні з кефіром, виготовленим резервуарним способом. | ru |
| dc.description.abstract | Исследовано технологию производства кефира термостатным и резервуарным способами. Установлено, что кефир произведенный термостатным способом имеет преимущества по исследуемым показателям по сравнению с кефиром, который произведен резервуарным способом. | - |
| dc.description.abstract | Explore the technology of production of kefir and thermostatic reservoir means. Found that kefir manufactured thermostatic method has advantages of indices compared with kefir, whish is produced reservoir method. | - |
| dc.language.iso | other | ru |
| dc.publisher | Подільський державний аграрно-технічний університет | ru |
| dc.subject | Кефір | ru |
| dc.subject | термостатний | ru |
| dc.subject | резервуарний спосіб | ru |
| dc.subject | гомогенізація | ru |
| dc.subject | в’язкість кефіру | ru |
| dc.subject | Кефир | ru |
| dc.subject | термостатный | ru |
| dc.subject | резервуарный способ | ru |
| dc.subject | гомогенизация | ru |
| dc.subject | вязкость кефира | ru |
| dc.subject | Kefir | ru |
| dc.subject | Thermostat | ru |
| dc.subject | reservoir method | ru |
| dc.subject | homogenization | ru |
| dc.subject | viscosity of kefir | ru |
| dc.title | Оцінка способів виробництва кефіру | ru |
| dc.title | Оценка способов производства кефира | - |
| dc.title | Assessment of the production of yogurt | - |
| dc.type | Other | ru |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Назаренко _3.pdf | 176,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.