Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/758
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.date.accessioned2013-10-29T10:17:07Z-
dc.date.available2013-10-29T10:17:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНазаренко І. В. Оцінка способів виробництва кефіру / І. В. Назаренко // Вісник Подільський державного аграрно-технічного університету. — Кам’янець-Подільський, 2013. — № 21. — С. 195–197.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/758-
dc.description.abstractДосліджено технологію виробництва кефіру термостатним та резервуарним способом. Встановлено, що кефір виготовлений термостатним способом має переваги за досліджуваними показниками в порівнянні з кефіром, виготовленим резервуарним способом.ru
dc.description.abstractИсследовано технологию производства кефира термостатным и резервуарным способами. Установлено, что кефир произведенный термостатным способом имеет преимущества по исследуемым показателям по сравнению с кефиром, который произведен резервуарным способом.-
dc.description.abstractExplore the technology of production of kefir and thermostatic reservoir means. Found that kefir manufactured thermostatic method has advantages of indices compared with kefir, whish is produced reservoir method.-
dc.language.isootherru
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університетru
dc.subjectКефірru
dc.subjectтермостатнийru
dc.subjectрезервуарний спосібru
dc.subjectгомогенізаціяru
dc.subjectв’язкість кефіруru
dc.subjectКефирru
dc.subjectтермостатныйru
dc.subjectрезервуарный способru
dc.subjectгомогенизацияru
dc.subjectвязкость кефираru
dc.subjectKefirru
dc.subjectThermostatru
dc.subjectreservoir methodru
dc.subjecthomogenizationru
dc.subjectviscosity of kefirru
dc.titleОцінка способів виробництва кефіруru
dc.titleОценка способов производства кефира-
dc.titleAssessment of the production of yogurt-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко _3.pdf176,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.