Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7861
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorПанфілова, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorPanfilova, Antonina-
dc.contributor.authorКиндилевич, В. Д.-
dc.contributor.authorСокіл, Л. С.-
dc.date.accessioned2020-09-04T06:10:24Z-
dc.date.available2020-09-04T06:10:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКоваленко О. А., Панфілова А. В., Киндилевич В. Д., Сокіл Л. С. Звіробій звичайний: морфобіологічні особливості та вирощування // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 47-49.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7861-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЗвіробій звичайний: морфобіологічні особливості та вирощуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-49.pdf283,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.