Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7867
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.contributor.authorШліхта, В. В.-
dc.date.accessioned2020-09-04T07:19:45Z-
dc.date.available2020-09-04T07:19:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНікончук Н. В., Шліхта В. В. Особливості вирошування нуту // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С.71-73.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7867-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості вирошування нутуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71-73.pdf246,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.