Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878
Title: Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Барчук, В. В.
Issue Date: 2020
Citation: Дудяк І. В., Барчук В. В. Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 156-158.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878
Appears in Collections:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156-158.pdf246,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.