Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7883
Title: Правові засади забезпечення якості та безпеки споживання замороженої плодоовочевої продукції
Other Titles: Legal principles of quality assurance and safety of consumption of frozen fruits and vegetables
Authors: Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Keywords: Швидке заморожування
безпечність продукції
споживач
правові засади
контроль та нагляд
захист здоров'я
Fast freezing
product safety
consumer
legal principles
control and supervision
health protection
Issue Date: 2020
Citation: Курепін В. М. Правові засади забезпечення якості та безпеки споживання замороженої плодоовочевої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 172-175.
Abstract: Розглянуто правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини для здоров'я населення України, проаналізовано нормативно-правові акти, які регламентують якість замороженої плодоовочевої продукції.
The legal bases for ensuring the quality and safety of food and raw materials for the health of the population of Ukraine are considered, the legal acts regulating the quality of frozen fruit and vegetable products are analyzed.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7883
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
172-175.pdf306,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.