Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВодовозов, А. М.-
dc.contributor.authorСаламатіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorSalamatina, Olga-
dc.date.accessioned2020-09-09T12:00:29Z-
dc.date.available2020-09-09T12:00:29Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВодовозов А. М., Саламатіна О. О. Immobilized enzyme // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 квітня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 38-41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7908-
dc.description.abstractВ даній роботі описані основні відомості про іммобілізовані ферменти, а також вказані основні типи їх формування. Також в статті подано переваги іммобілізованих ферментів над звичайними та сфери їх застосування.uk_UA
dc.description.abstractThis paper describes basic information about immobilized enzymes, as well as the basic types of their formation. The article also presents the advantages of immobilized enzymes over conventional enzymes and their scope.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectіммобілізовані ферментиuk_UA
dc.subjectадсорбціяuk_UA
dc.subjectтехнології іммобілізації ферментівuk_UA
dc.subjectimmobilized enzymesuk_UA
dc.subjectadsorptionuk_UA
dc.subjectenzyme immobilization technologiesuk_UA
dc.titleImmobilized enzymeuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2020
Статті (Факультет культури і виховання)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38-41.pdf273,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.