Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8061
Title: Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології"
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Issue Date: 2020
Citation: Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології" / уклад. : Т. В. Підпала та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 37 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8061
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodychni_rekomendatsii_dyplom.pdf351,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.