Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2021-01-13T12:15:06Z-
dc.date.available2021-01-13T12:15:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратів : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2020. 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnologija_khlibop_ред.pdf2,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.