Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105
Title: Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Issue Date: 2020
Citation: Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад : О. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 80 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnokhimichnyi kontrol.pdf914,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.