Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8437
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Матвєєва, Катерина Сергіївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Matveyeva, Kateryna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Pantiukhina, V. | - |
dc.contributor.author | Пантюхіна, В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-09T13:27:43Z | - |
dc.date.available | 2021-02-09T13:27:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8437 | - |
dc.description | Pantiukhina V. 8 ways to improve hotel guest satisfaction and increase retention // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 113-116. | uk_UA |
dc.description.abstract | The main ways to improve hotel satisfaction and increase retention are given in the article. The given methods are effective communication, responsive service, standardized content and services,personalized offers,technology, the report insists, is key in creating a truly inclusive strategy that makes travel accessible for everyone. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | to improve | uk_UA |
dc.subject | central reservation system | uk_UA |
dc.subject | customer relationship management | uk_UA |
dc.subject | service optimization | uk_UA |
dc.subject | to provide | uk_UA |
dc.subject | to establish | uk_UA |
dc.subject | responsive service | uk_UA |
dc.subject | truly strategy | uk_UA |
dc.title | 8 ways to improve hotel guest satisfaction and increase retention | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
113-116.pdf | 295,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.