Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080
Title: Технологія виробництва кулінарної продукції
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Issue Date: 2021
Citation: Технологія виробництва кулінарної продукції : метод. реком.для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2021. 23 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi.pdf347,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.