Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГалушко, Ірина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorGalushko, Irina, scientific director-
dc.contributor.authorЛевіт, Н. В.-
dc.contributor.authorLevit, N.-
dc.date.accessioned2021-05-25T08:40:17Z-
dc.date.available2021-05-25T08:40:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9337-
dc.descriptionЛевіт Н. В. Використання спільнот мікроорганізмів для біодеградації пластмаси // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 126-129.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведені результати опрацювання досліджень, що стосуються подолання проблеми накопичення пластику шляхом використання спільнот мікроорганізмів як продуцентів ферментів для деполімеризації пластику.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of research on overcoming the problem of plastic accumulation by using communities of microorganisms as producers of enzymes for depolymerization of plastic.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпластмасаuk_UA
dc.subjectвідходиuk_UA
dc.subjectспівтовариства мікроорганізмівuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectбіодеградаціяuk_UA
dc.subjectпереробка пластикуuk_UA
dc.subjectplasticuk_UA
dc.subjectwasteuk_UA
dc.subjectcommunities of microorganismsuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectbiodegradationuk_UA
dc.subjectplastic processinguk_UA
dc.titleВикористання спільнот мікроорганізмів для біодеградації пластмасиuk_UA
dc.title.alternativeUse of community micro-organisms for plastic biodegradationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
126-129.pdf402,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.