Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354
Title: Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог
Other Titles: The stages of improvement of standard are on raw milk-material in ukraine and leading to of it indexes to international requirements
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Скворцова, А. М.
Skvorcova, А.
Keywords: стандарт
ДСТУ 3662
молоко-сировина
якісні показники
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
standard
DSTU 3662
raw milk-material
quality indexes
measurement with naked eye indexes
physical and chemical indexes
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті досліджено та проаналізовано показники якості молока-сировини відповідно до ДСТУ 3662 від 97 до 2018 року. Описано етапи становлення основних вимог до молока-сировини, що реалізуються на переробні підприємства.
In the article investigational and the indexes of quality of raw milk-material are analysed in accordance with DSTU 3662 2018 from 97 to. The stages of becoming of the basic requirements to raw milk-material, that will be realized on reprocessors, are described.
Description: Скворцова А. М. Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 210-215.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
210-215.pdf402,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.