Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Канюченко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Kanuchenko, A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T08:46:01Z | - |
dc.date.available | 2021-06-04T08:46:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532 | - |
dc.description | Канюченко А. О. Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 76- 79 | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The characteristics of different variants of the use of brines in the technology of production of smoked poultry meat were studied, the optimal parameters of the technological process were determined, the quality of meat products was determined. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м'ясо курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | розсіл | uk_UA |
dc.subject | ін'єктування | uk_UA |
dc.subject | масування сировини | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens meat | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | brine | uk_UA |
dc.subject | injection | uk_UA |
dc.subject | massaging of raw materials | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | Production technologies of meat of birds | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.