Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9582
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Тетяна Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Oleynik, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T10:53:02Z | - |
dc.date.available | 2021-06-08T10:53:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Економіка підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. Т. Г. Олійник. Миколаїв : МНАУ, 2021. 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9582 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Економіка підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ekonomika-pidpriyemstv-harchovoyi-promislovosti.pdf | 298,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.