Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Частоколяний, Б. О. | - |
dc.contributor.author | Chastokolyaniy, B. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T11:31:01Z | - |
dc.date.available | 2021-06-14T11:31:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652 | - |
dc.description | Частоколяний Б. О. Особливості технічної якості якості зерна ячменю // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 267-270. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті досліджено та проаналізовано технічні особливості якості зерна ячменю. Описано загальні, обов’язкові, додаткові показники якості ячменю. Вказані нормативні документи, якими керуються при відборі проб. Встановлено базисні і обмежувальні кондиції за показниками вологості, смітної і зернової домішок. Обґрунтовано технологічні особливості продовольчого і кормового ячменю. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article investigational and the technical features of quality of grain of barley are analysed. The general, obligatory, additional indexes of quality of barley are described. Indicated normative documents follow that at sampling. Base and restrictive standards are set on the indexes of humidity, ruderal and grain-growing admixtures. The technological features of food and feed barley are reasonable. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | якість зерна | uk_UA |
dc.subject | ячмінь | uk_UA |
dc.subject | проби | uk_UA |
dc.subject | партія | uk_UA |
dc.subject | домішки | uk_UA |
dc.subject | quality of grain | uk_UA |
dc.subject | barley | uk_UA |
dc.subject | tests | uk_UA |
dc.subject | party | uk_UA |
dc.subject | admixtures | uk_UA |
dc.title | Особливості технічної якості якості зерна ячменю | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of technical quality of quality of grain of barley | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
267-271.pdf | 353,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.