Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Чвир, А. А. | - |
dc.contributor.author | Chvir, A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T11:36:11Z | - |
dc.date.available | 2021-06-14T11:36:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9653 | - |
dc.description | Чвир А. А. Використання яловичини для виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 272-276. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the results of studies to study the efficiency of use of beef obtained from animals of different weight conditions and determine the yield and quality of cooked sausages by classical production technology. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | велика рогата худоба | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | відгодівля | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | варена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.title | Використання яловичини для виробництва ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of beef for sausage production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
272-276.pdf | 413,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.