Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9978
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондаренко, Д. І.-
dc.contributor.authorТішечкіна, Катерина Вікторівна-
dc.contributor.authorTishechkina, Kateryna-
dc.date.accessioned2021-10-07T08:19:24Z-
dc.date.available2021-10-07T08:19:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБондаренко Д. І.,Тішечкіна К. В. Features of agro-technical methods of growing safflower dye in the conditions of southern region of Ukraine // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 21-24.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9978-
dc.description.abstractУ статті подано біологічні особливості та особливості вирощування сафлору красильного в умовах південного степу України. Вказано перелік проблем в процесі вирощування сафлору та його використання в народному господарстві. Надано рекомендації щодо покращення умов вирощування та збільшення рівня врожайності.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the biological features of growing safflower dye in the conditions of the southern steppe of Ukraine. The list of problems in the process of growing safflower and its use in the national economy is indicated. Recommendations for improving growing conditions and increasing yields are given.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleFeatures of agro-technical methods of growing safflower dye in the conditions of southern region of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21-24.pdf294,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.