00 DSpace/Manakin Repository
Особливості трансгенних організмів харчових продуктів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Матеріали конференцій
→
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції
→
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості трансгенних організмів харчових продуктів
Колошко, Ю. В.
;
Koloshko, Yu.
;
Груздова, В. О.
;
Hruzdova, V.
URI:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Дата:
2022
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Збірник 2022-19-20.pdf
Розмір:
97.38Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися