Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129| Назва: | Особливості трансгенних організмів харчових продуктів |
| Автори: | Колошко, Ю. В. Koloshko, Yu. Груздова, В. О. Hruzdova, V. |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Колошко Ю. В., Груздова В. О. Особливості трансгенних організмів харчових продуктів // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 19-20. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129 |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2022-19-20.pdf | 97,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.