DSpace Repository
Особливості трансгенних організмів харчових продуктів
Login
українська
English
DSpace Home
→
Матеріали конференцій
→
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції
→
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості трансгенних організмів харчових продуктів
Колошко, Ю. В.
;
Koloshko, Yu.
;
Груздова, В. О.
;
Hruzdova, V.
URI:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Date:
2022
Show full item record
Files in this item
Name:
Збірник 2022-19-20.pdf
Size:
97.38Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register