Перегляд зібрання за групою - Теми biologically active substances

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seedsKovalova, Olena; Vasylieva, Natalia; Stankevych, Serhii; Zabrodina, Inna; Haliasnyi, Ivan; Gontar, Tatiana; Kotliar, Oleh; Gavrish, Tatiana; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Каратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2024Use auxins and Antioxidants to Optimise Nutrient Medium of Tomato Tissue CultureDenysiuk, Liubov; Горбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Smuzhanytsia, Yaroslav
2013Амінокислотний склад гідрофільного екстракту з лялечок дубового шовкопрядаТрокоз, В.О.; Трокоз, В.А.; Trokoz, V.
2019Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробкиОсокіна, Н. М.; Герасимчук, О. П.; Костецька, К. В.; Osokina, N.; Herasymchuk, О.; Kostetska, К.
2012Вплив біологічно активних речовин на врожайність та якість томатів.Нікончук, Наталія Володимирівна; Никончук, Наталья Владимировна; Nikonchuk, Nataliya
2018Фармакологічні особливості гісопа лікарського (Hyssopus officinalis L.)Ткачова, Євгенія Сергіївна; Ткачева, Евгения Сергеевна; Tkahceva, Evgenia; Федорчук, Михайло Іванович; Федорчук, Михаил Иванович; Fedorchuk, Mikhail; Серафим, Сергій Сергійович; Серафим, Сергей Сергеевич; Serafim, Sergey
2024Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnologyСаламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник; Salamatina, Olga, scientific director; Honchar, A.; Гончар, А.