Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090
Назва: Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnology
Інші назви: Інновації в харчовій і косметичній промисловості: нові можливості використання біотехнологій
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Honchar, A.
Гончар, А.
Ключові слова: healthy lifestyle
biotechnology
food industry
cosmetics industry
health
trends
genetically modified organisms
GMOs
University of Cambridge
biologically active substances
здоровий спосіб життя
біотехнології
харчова промисловість
косметична промисловість
здоров’я
тенденції
генетично модифіковані організми
ГМО
університет Кембриджа
біологічно активні речовини
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Honchar A. Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnology. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 23-24.
Короткий огляд (реферат): The publication provides an overview of current trends in creating healthy and environmentally safe food and cosmetic products using biotechnologies. Research on the impact of biotechnologies on the production of food and cosmetic products, has been analyzed.
-
У публікації проведено огляд сучасних тенденцій у створенні здорових та екологічно безпечних продуктів харчування та косметики за допомогою біотехнологій. Було проаналізовано дослідження вчених про вплив біотехнологій на виробництво їжі та косметичних засобів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-23-24.pdf450,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.