Browsing by Author Бурковська, Анна Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Corporate social responsibility in banking institutions: foreign experienceЛункіна, Тетяна Іванівна; Lunkina, Tetyana; Бурковська, Алла Валентинівна; Burkovs'ka, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna; Ганніченко, Тетяна Анатоліївна; Hannichenko, Tetyana
2020NBU’S Discount Rate as a Mechanism of Influence of Food Security in UkraineБурковська, Алла Валентинівна; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovska, Alla; Burkovskaia, Anna
2019Price regulation of agrarian markets in the context of food security in UkraineШебаніна, Олена В’ячеславівна; Shebanina, Elena; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2021А. с. № 102405. Features of forming socio-responsible behavior in the consumer of organic production of the agricultural sector in UkraineЛункіна, Тетяна Іванівна; Lunkina, Tetyana; Бурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2021А. с. № 103108. Assessment of the Influence of the National bank of Ukraine Monetary Policy on Food Security of the StateКарусо, Донателло; Лункіна, Тетяна Іванівна; Бурковська, Алла Валентинівна; Бурковська, Анна Іванівна; Caruso, Donatello; Lunkina, Tetyana; Burkovska, Alla; Burkovskaia, Anna
2021Аналіз світового ринку робототехнічних систем хірургічного моделюванняБурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna; Тимченко, А. В.; Tymchenko, A.
2020Аналіз трансформації харчових звичок у світі внаслідок пандемії СOVID-19Бурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2020Аспекти підготовки здобувачів освіти, свідомих проблем продовольчої безпекиБурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2022Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки УкраїниШебаніна, Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Shebanina, Elena, scientific director; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2021Вплив пандемії COVID-19 на стан продовольчої безпеки у світіБурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna; Бурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla
2020Економічні виклики раціональному споживанню в умовах пандемії СOVID-19Бурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2019Економічні передумови забезпечення продовольчої безпеки в УкраїніБурковська, Алла Валентинівна; Бурковская, Алла Валентиновна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Бурковская, Анна Ивановна; Burkovskaia, Anna
2018Ефективне використання земельних ділянок територіальними громадами у контексті продовольчої безпеки УкраїниБурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2019Забезпечення продовольчої стабільності держави в умовах глобалізаціїБурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2021Класичні теорії мотивації як теоретична основа для підвищення ефективності праціБурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna; Калошин, Н. О.; Kaloshyn, N.
2019Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукціїБурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2021Кібербезпека в системі трансформації управління бізнес-організацієюПолторак, Анастасія Сергіївна; Poltorak, Anastasiia; Сухорукова, Анна Леонідівна; Sukhorukova, Anna; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovska, Anna
2021Менеджмент готельного і ресторанного господарстваБурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2021Менеджмент готельного і ресторанного господарстваБурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2021Моделювання продовольчої безпеки в контексті принципів сталого розвитку сільського господарстваБурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna