Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.contributor.authorЗюзько, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorZiuzko, Alla-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2021-10-18T12:54:52Z-
dc.date.available2021-10-18T12:54:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-3.pdf446,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.