Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Title: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3
Authors: Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Issue Date: 2021
Citation: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-3.pdf446,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.