Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Title: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3 |
Authors: | Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-3.pdf | 446,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.