Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10107
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-28T12:32:41Z | - |
dc.date.available | 2021-10-28T12:32:41Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10107 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4 | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-4.pdf | 330,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.