Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10107| Title: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4 |
| Authors: | Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
| Issue Date: | 2021 |
| Citation: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 37 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10107 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-4.pdf | 330,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.