Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10123
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-03T07:00:14Z | - |
dc.date.available | 2021-11-03T07:00:14Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Молодший бакалавр" початкового рівня (короткий цикл) спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. : В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10123 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-pererobki-i-zberigannya-silskogospodarskoyi-produkciyi.pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.