Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 271-280 зі 304.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Розробка НАССР-плану для виробництва шинки на ФОП «Шкуринський О. М.»Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Патрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila
2022Метрологічний контроль забруднення навколишнього середовища від викидів стаціонарних джерел в умовах ТОВ «Ліміт Плюс» м. МиколаївСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Черенкова, Тетяна
2023Інноваційні технології в готельному бізнесі: проблеми та перспективиВеличко, Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko, Olena, scientific director; Пантюхіна, В.
2023Використання смарт-технологій у функціонуванні ресторанів (на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «МакДональдс»)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Буряк, А. С.; Buryak, A.
2023Вдосконалення діяльності кав'ярні «Aroma-Kava» шляхом ребрендингу м. МиколаївБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Бержатна, Г. Д.; Berzhatna, H.
2023Формування мотиваційного механізму управління в закладах індустрії гостинності (на прикладі кафе «Кристина» М. Баштанка Баштанського району Миколаївської області)Іваненко, Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko, Tetyana, scientific director; Довгомут, А. Р.; Dovgomut, A.
2023Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні (на прикладі готелю «ОКТАН», смт. Криве Озеро Первомайського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Заволока, Д. В.; Zavoloka, D.
2023Планування та організація event-заходів у закладах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готелю «Октан» Миколаївської області)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Гулько, А. В.; Gul’ko, A.
2023Управління комунікаціями на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Restauraja The PARK» м. Гродзиск-Мазовецький, Польща)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Давидова, А. С.; Davydova, A.
2023Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ,вул Грушевського 52)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Вершинін, М. П.; Vershinin, M.