Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 81-90 зі 304.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Опря, М. О.; Oprіa, M. O.
2023Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності на прикладі готелю“Holiday Inn Kyiv”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Міцюк, М. О.; Mitsiuk, M.
2023Вплив PR-технологій на діяльність мережі кав’ярень «Coffee Go» м. МиколаївКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Філонова, В. Р.; Filonova, V.
2023Розробка фірмового стилю ресторану (на прикладі ресторану «Scorini» м. Южноукраїнськ Вознесенського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Тифанюк, І. В.; Tifanyuk, I.
2023Розробка маркетингової стратегії пекарні–кавʼярні “Франс.уа”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Скорук, А. Ю.; Skoruk, A.
2023Розробка маркетингової цінової політики в закладах готельно-ресторанної сфери (на прикладі «Hotel Moderno Kolejowa» м.Познань, Польща)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Парфірова, А. А.; Parfirova, A.
2023Інноваційні технології управління якістю послуг підприємства сфери гостинності (на прикладі “Grand Hotel San Lorenzo” м. Мантова, Італія)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Чупрун, К. Г.; Chyprin, K.
2023Впровадження інноваційних проектів в індустрії гостинності (на прикладі оздоровчого комплексу «Ужанські купелі» Ужгородського району Закарпатської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Поліщук, В. К.; Polishchuk, V.
2023Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м. Миколаїв)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Цой, Х. Р.; Tsoi, H.
2023Система управління якістю послуг готелю (на прикладі готелю «Crystal hotel»Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Тимощук, Д. В.; Tymoshchuk, D.