Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 281-290 зі 334.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Технологія виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Ферцович, М.
2024Технoлoгiя вирoбництвa масла в умoвaх ПAТ «Веселинiвський СЗМ» Микoлaївськoї oблaстiЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Сенічак, А.
2024Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова ОдесаШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Хомич, А.
2024Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О. В.» м. МиколаївЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Турович, С.
2024Тeхнoлoгiя виpoбництвa кoвбaсних виpoбiв в умoвaх ТOВ «Aлимaникa» м. МикoлaївЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Тiмoфєєвa, В.
2024Тeхнoлoгiя виpoбництвa кoвбaсних виpoбiв в yмoвaх ТOВ «Aлимaникa» м. МикoлaївЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Шведова, К.
2024Тexнoлoгiя виpoбництвa сapдeльoк в yмoвax ТOВ «Aлимaникa» м. МикoлaївТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Тapaсoв, Д.
2024Особливості мікроклонального розмноження ожини сорту «Торнфрі» (Rubus fruticosus l) та лаванди (Lavandula angustifolia Mill.) в умовах ФГ «Агролайф»Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Горлова, А.
2024Оптимізація мікробіологічного процесу розведення чистої культури дріжджів saccharomyces при виробництві пива в умовах Миколаївського відділення ПРАТ «AB INBEV EFES УКРАЇНА»Гиль, Михайло Іванович, науковий керівник; Gill, Mikhail, scientific director; Крамаренко, Сергій Сергійович, науковий керівник; Kramarenko, Sergej, scientific director; Григор’єва, Є.
2024Дослідження впливу складу закваски на пробіотичні властивості йогуртів з овечого молока в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв"Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Данилюк, М.