Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Іванов, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T13:35:09Z | - |
dc.date.available | 2021-11-22T13:35:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Іванов О. А. Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339 | - |
dc.description.abstract | Об’єктами для проведення досліджень виступали харчові продукти, що містять вітамін С. Фрукти (яблуко, лимон та виноград), сік з яких був оброблений різним чином, досліджувався на вміст вітаміну С. Крім того, здійснювався аналіз кількості вітаміну в продуктах за методом підготовки зразків до дослідження та умов тривалості зберігання та виду обробки. Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: оцінка значення вітамінів у процесах життєдіяльності організму людини; визначення причини вітамінної недостатності в організмі; встановлення особливості зберігання вітамінів; порівняння ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Проаналізувавши новітні та сучасні методи зберігання продуктів, можна відмітити їх значення для харчування людини, оскільки при виробництві продуктів найголовнішим є дотримання вимог та правил при зберіганні і переробці продукції. Використання всіх засобів, що сприяють зменшенню руйнівної дії повітря, світла, вологості і ферментів на вітаміни. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | зберігання вітамінів | uk_UA |
dc.subject | методи дослідження | uk_UA |
dc.subject | об’єкт дослідження | uk_UA |
dc.subject | яблучний сік | uk_UA |
dc.subject | лимонний сік | uk_UA |
dc.subject | вплив температури | uk_UA |
dc.title | Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Иванов.pdf | 605,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.