Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorUlevich Olena, scientific director-
dc.contributor.authorІванов, О. А.-
dc.date.accessioned2021-11-22T13:35:09Z-
dc.date.available2021-11-22T13:35:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІванов О. А. Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339-
dc.description.abstractОб’єктами для проведення досліджень виступали харчові продукти, що містять вітамін С. Фрукти (яблуко, лимон та виноград), сік з яких був оброблений різним чином, досліджувався на вміст вітаміну С. Крім того, здійснювався аналіз кількості вітаміну в продуктах за методом підготовки зразків до дослідження та умов тривалості зберігання та виду обробки. Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: оцінка значення вітамінів у процесах життєдіяльності організму людини; визначення причини вітамінної недостатності в організмі; встановлення особливості зберігання вітамінів; порівняння ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Проаналізувавши новітні та сучасні методи зберігання продуктів, можна відмітити їх значення для харчування людини, оскільки при виробництві продуктів найголовнішим є дотримання вимог та правил при зберіганні і переробці продукції. Використання всіх засобів, що сприяють зменшенню руйнівної дії повітря, світла, вологості і ферментів на вітаміни.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectзберігання вітамінівuk_UA
dc.subjectметоди дослідженняuk_UA
dc.subjectоб’єкт дослідженняuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectлимонний сікuk_UA
dc.subjectвплив температуриuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктахuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Иванов.pdf605,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.