Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339
Title: Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах
Authors: Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник
Ulevich Olena, scientific director
Іванов, О. А.
Keywords: вітаміни
харчові продукти
аскорбінова кислота
зберігання вітамінів
методи дослідження
об’єкт дослідження
яблучний сік
лимонний сік
вплив температури
Issue Date: 2021
Citation: Іванов О. А. Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с.
Abstract: Об’єктами для проведення досліджень виступали харчові продукти, що містять вітамін С. Фрукти (яблуко, лимон та виноград), сік з яких був оброблений різним чином, досліджувався на вміст вітаміну С. Крім того, здійснювався аналіз кількості вітаміну в продуктах за методом підготовки зразків до дослідження та умов тривалості зберігання та виду обробки. Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: оцінка значення вітамінів у процесах життєдіяльності організму людини; визначення причини вітамінної недостатності в організмі; встановлення особливості зберігання вітамінів; порівняння ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Проаналізувавши новітні та сучасні методи зберігання продуктів, можна відмітити їх значення для харчування людини, оскільки при виробництві продуктів найголовнішим є дотримання вимог та правил при зберіганні і переробці продукції. Використання всіх засобів, що сприяють зменшенню руйнівної дії повітря, світла, вологості і ферментів на вітаміни.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Иванов.pdf605,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.