Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339
Title: | Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах |
Authors: | Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник Ulevich Olena, scientific director Іванов, О. А. |
Keywords: | вітаміни харчові продукти аскорбінова кислота зберігання вітамінів методи дослідження об’єкт дослідження яблучний сік лимонний сік вплив температури |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Іванов О. А. Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с. |
Abstract: | Об’єктами для проведення досліджень виступали харчові продукти, що містять вітамін С. Фрукти (яблуко, лимон та виноград), сік з яких був оброблений різним чином, досліджувався на вміст вітаміну С. Крім того, здійснювався аналіз кількості вітаміну в продуктах за методом підготовки зразків до дослідження та умов тривалості зберігання та виду обробки. Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: оцінка значення вітамінів у процесах життєдіяльності організму людини; визначення причини вітамінної недостатності в організмі; встановлення особливості зберігання вітамінів; порівняння ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктах. Проаналізувавши новітні та сучасні методи зберігання продуктів, можна відмітити їх значення для харчування людини, оскільки при виробництві продуктів найголовнішим є дотримання вимог та правил при зберіганні і переробці продукції. Використання всіх засобів, що сприяють зменшенню руйнівної дії повітря, світла, вологості і ферментів на вітаміни. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10339 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Иванов.pdf | 605,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.